Nederlands nl
  • Nederlands nl
Nederlands nl
  • Nederlands nl
Winkelwagen 0

Over SAGA

SAGA afstandsbesturingen bieden kostengunstige oplossingen voor besturingen die beperkte functionaliteit vragen van hoogwaardige kwaliteit. De SAGA afstandsbesturingen zijn uit voorraad leverbaar.

SAGA-L SERIE
Voor de meest eenvoudige toepassingen is de L-serie uiterst geschikt. Afhankelijk van de gekozen uitvoering is de L-serie verkrijgbaar in 4, 6 of 8 enkeltraps drukknoppen. De compacte ontvanger die leverbaar is voor diverse voedingsspanningen (24 /42/48/230/400 VAC en 12/24 VDC) zorgt ervoor dat hij universeel is toe te passen.

SAGA-LB SERIE
De B-serie bestaat uit twee modellen; L6B en L8B, resp. met 4 dubbel-traps en 6 enkeltraps drukknoppen. Belangrijk verschil met de compacte handzender zijn de, als sleutelschakelaar, uitgevoerde startknop en de nood-uit met vergrendeling.
De ontvangers zijn in een zeer compacte en degelijke behuizing gebouwd, voorzien van 4 dempers voor trillingvrije montage. Op de ontvanger is door middel van led's de status van de relais zichtbaar. De ontvanger is voor diverse voedingsspanningen leverbaar: 24/42/48/110/230/400 VAC en 12/24 VDC.

Zowel de L-serie als de LB-serie kunnen worden geconfigureerd naar u wensen. Denk hierbij aan de functie van de druktoets (bijvoorbeeld de toggle-functie) of de automatische uitvaltijd. 


De SAGA producten hebben géén gecertificeerde noodstop. Indien u dit wel graag wilt, vertellen we u graag meer over onze ARC Flex & TELETEC producten.