Nederlands nl
  • Nederlands nl
Nederlands nl
  • Nederlands nl
Winkelwagen 0

Over ARC

De ARC Flex radiografische afstandsbesturingen kenmerken zich door de robuuste uitvoering, gebruiksgemak en veiligheid.

Foto radiografische bedieningen ARC

De zenders zijn ontworpen met als uitgangspunt de gebruiker en de veiligheid. Dit heeft geresulteerd in modellen die prettig in gebruik zijn en tegelijkertijd uitermate robuust, degelijk en veilig zijn. Of het nu gaat om kranen, machines of voertuigen, voor nagenoeg elke toepassing is er wel een geschikt model.

Veiligheid
De ARC radiografische bedieningen zijn betrouwbaar en veilig in het gebruik en voldoen aan de EN-ISO 13849-1, PL-d, Cat. 3.

Onze ervaring
Door onze jarenlange ervaring in de wereld van de radiografische afstandsbesturing, hun toepassingen én de uitgebreide elektrotechnische achtergrond kunnen wij samen met u een geschikt model selecteren. Wij assisteren in de keuze en adviseren aan hand van uw vraagstuk. Service en reparatie kunnen wij snel en indien nodig op locatie uitvoeren; alle onderdelen zijn uit voorraad leverbaar. Alle modellen hebben een uitgebreide set aan programmeerbare opties, om het systeem op uw wensen aan te passen. Denk hierbij aan puls- of toggle-functies, time-out, selectie-reeksen, etc. etc. Geef ons uw wensen door en wij zoeken een oplossing. Behalve de standaard zender-ontvanger systemen zijn ook de volgende opties mogelijk:

MULTI-RECEIVER SYSTEMEN
Een enkele zender bedient functies die zijn verdeeld over meerdere ontvangers (tot 6 stuks). Daarbij kunnen de zenderknoppen vast zijn verdeeld over de ontvangers, of er zijn knoppen gereserveerd voor keuze van de ontvanger, waarbij de bewegingsfuncties altijd op dezelfde knoppen zitten.

MASTER-MASTER SYSTEMEN
Twee complete systemen waarvan de zenders elkaars taak kunnen overnemen.

MASTER-SLAVE
Twee complete systemen, waarvan één zender de ontvanger kan overnemen en bedienen.

RANDOM ACCESS
Drie complete systemen waarvan elke zender elke ontvanger kan overnemen en bedienen.


De ARC Flex familie bestaat diverse hoofdmodellen, elk met hun eigen kenmerkende eigenschappen en toepassingsgebieden.